top of page

Jacuzzi Huren Venlo/ Bubbelbad Huren Venlo

Prijzen
Klein (2-4 personen)
Medium (4-6 personen)
Groot (6-8 personen)
Eerste dag prijs
199€
209€
219€
Vanaf de tweede dag
10€ per dag
20€ per dag
30€ per dag
Schoonmaaken
Gratis
Gratis
Gratis
Levering en ophalen
Gratis
Gratis
Gratis
 • Zijn schoonmaak, bezorging en ophaling inbegrepen in de prijs?
  Ja, schoonmaak, bezorging en ophaling zijn allemaal inbegrepen in de prijs. Je hoeft je geen zorgen te maken over het opruimen na je ontspanningsavontuur, en we zorgen voor een soepele levering en ophaling van de Jacuzzi.
 • Welke maten Jacuzzi's bieden jullie aan?
  Bij Jacuzzin hebben we Jacuzzi's in drie verschillende maten: 'Klein' voor 2-4 personen, 'Middel' voor 4-6 personen en 'Groot' voor 6-8 personen.
 • Hoe werkt het retourneren?
  Retourneren is eenvoudig met onze at-home pick-up service. We halen de Jacuzzi bij je op, zodat je je nergens zorgen over hoeft te maken.
 • Waar leveren jullie?
  Wij leveren door heel Nederland, zodat iedereen van onze Jacuzzi's kan genieten.
 • Hoe zit het met energie-efficiëntie?
  Onze Jacuzzi's zijn beoordeeld met een A+ op het gebied van energie-efficiëntie, wat betekent dat je kunt ontspannen zonder je zorgen te maken over hoge energiekosten.
 • Tot welke temperatuur kan het water worden verwarmd?
  Je kunt het water in onze Jacuzzi's verwarmen tot een aangename 40 graden Celsius.
 • Hoe lang duurt het om de Jacuzzi op te zetten?
  Onze Jacuzzi's kunnen in slechts 10 minuten worden opgeblazen met behulp van de ingebouwde motor.
 • Hoeveel jets hebben jullie in de Jacuzzi's?
  Onze Jacuzzi's zijn uitgerust met meer dan 140 krachtige jets voor de ultieme ontspanning.
Jacuzzin!

Duik in de wereld van ontspanning in Venlo met Jacuzzin! Wij brengen niet alleen jacuzzi's naar jouw deur, maar ook een unieke ervaring die jouw zintuigen zal prikkelen. Ontdek waarom het huren van een jacuzzi voor thuis in Venlo een schitterend idee is.
Onze jacuzzi's, beschikbaar in verschillende maten, bieden niet alleen een oase van comfort maar transformeren ook jouw thuisomgeving. Stel je voor: een feestelijke avond onder de sterren in je eigen achtertuin, een romantisch uitje zonder de deur uit te hoeven, of simpelweg een moment van pure ontspanning na een hectische dag. Met Jacuzzin wordt dit alles werkelijkheid.
Wat maakt Jacuzzin zo bijzonder? Naast het stijlvolle design en het ultieme comfort van onze jacuzzi's, bieden we een totale ervaring. Met meer dan 140 kleine jets zorgen we voor een ongeëvenaarde jacuzzibelevenis. Stel de watertemperatuur in op een zalige 40 graden en voel alle stress van je afglijden.
Bij Jacuzzin draait het om gemak. Het schoonmaken en verzenden van de jacuzzi is inbegrepen in de prijs, en we bezorgen door heel Venlo. Het huren van een jacuzzi is een zorgeloze ervaring, met gratis thuisbezorging meestal een dag voor jouw reservering en ophalen meestal de dag na het einde van jouw boeking.
Voeg een vleugje luxe toe aan jouw leven door een jacuzzi te huren voor thuis. Of je nu een speciale gelegenheid viert, een romantische avond plant, of simpelweg wilt genieten van een moment voor jezelf, Jacuzzin maakt het mogelijk. 'Jacuzzi huren Venlo' en 'Bubbelbad huren Venlo' opent de deur naar een wereld van ontspanning en plezier. Reserveer vandaag nog en maak van jouw thuis een oase van welzijn!

Jacuzzin Locaties
bottom of page