top of page

Jacuzzi Huren Amsterdam/ Bubbelbad Huren Amsterdam

Prijzen
Klein (2-4 personen)
Medium (4-6 personen)
Groot (6-8 personen)
Eerste dag prijs
199€
209€
219€
Vanaf de tweede dag
10€ per dag
20€ per dag
30€ per dag
Schoonmaaken
Gratis
Gratis
Gratis
Levering en ophalen
Gratis
Gratis
Gratis
 • Zijn schoonmaak, bezorging en ophaling inbegrepen in de prijs?
  Ja, schoonmaak, bezorging en ophaling zijn allemaal inbegrepen in de prijs. Je hoeft je geen zorgen te maken over het opruimen na je ontspanningsavontuur, en we zorgen voor een soepele levering en ophaling van de Jacuzzi.
 • Welke maten Jacuzzi's bieden jullie aan?
  Bij Jacuzzin hebben we Jacuzzi's in drie verschillende maten: 'Klein' voor 2-4 personen, 'Middel' voor 4-6 personen en 'Groot' voor 6-8 personen.
 • Hoe werkt het retourneren?
  Retourneren is eenvoudig met onze at-home pick-up service. We halen de Jacuzzi bij je op, zodat je je nergens zorgen over hoeft te maken.
 • Waar leveren jullie?
  Wij leveren door heel Nederland, zodat iedereen van onze Jacuzzi's kan genieten.
 • Hoe zit het met energie-efficiëntie?
  Onze Jacuzzi's zijn beoordeeld met een A+ op het gebied van energie-efficiëntie, wat betekent dat je kunt ontspannen zonder je zorgen te maken over hoge energiekosten.
 • Tot welke temperatuur kan het water worden verwarmd?
  Je kunt het water in onze Jacuzzi's verwarmen tot een aangename 40 graden Celsius.
 • Hoe lang duurt het om de Jacuzzi op te zetten?
  Onze Jacuzzi's kunnen in slechts 10 minuten worden opgeblazen met behulp van de ingebouwde motor.
 • Hoeveel jets hebben jullie in de Jacuzzi's?
  Onze Jacuzzi's zijn uitgerust met meer dan 140 krachtige jets voor de ultieme ontspanning.
Jacuzzin!

Duik in de wereld van ultieme ontspanning en plezier in Amsterdam met Jacuzzin! Als dé expert in het verhuren van hoogwaardige jacuzzi's presenteren we een unieke selectie die perfect aansluit bij de bruisende sfeer van Amsterdam.
Laat je betoveren door onze jacuzzi's, beschikbaar in drie verschillende formaten: klein voor intieme momenten, middelgroot voor gezellige samenkomsten en groot voor bruisende feesten. Of je nu een romantisch uitje plant of een levendig bubbelbadfeest met vrienden en familie, bij Jacuzzin vind je gegarandeerd de ideale jacuzzi voor jouw wensen.
Wat maakt Jacuzzin uniek? Onze jacuzzi's combineren stijlvol design met ultiem comfort en een indrukwekkende A+ energie-efficiëntiebeoordeling. Met meer dan 140 kleine jets zorgen we voor een ongeëvenaarde jacuzzibelevenis. Stel de watertemperatuur eenvoudig in op een zalige 40 graden, waardoor jouw jacuzzi de perfecte plek wordt voor ontspanning en vermaak.
Bij Jacuzzin staat gemak voorop. Het schoonmaken en verzenden van de jacuzzi is inbegrepen in de prijs, en we bezorgen door heel Amsterdam. Het huren van een jacuzzi is een zorgeloze ervaring, met gratis thuisbezorging meestal een dag voor jouw reservering en ophalen meestal de dag na het einde van jouw boeking.
Om jouw ervaring te verrijken, bieden we ook essentiële extra's, zoals een waterpijp en adapter om de jacuzzi te vullen, brominetabletten en een dispenser voor langere boekingen om het water fris te houden, evenals betoverende LED-verlichting om 's avonds een magische sfeer te creëren.
Ontdek het ultieme bubbelbadplezier in Amsterdam met Jacuzzin. Huur vandaag nog jouw jacuzzi en trakteer jezelf op luxe en ontspanning. 'Jacuzzi huren Amsterdam' en 'Bubbelbad huren Amsterdam' was nog nooit zo eenvoudig en exclusief!

Jacuzzin Locaties
bottom of page