top of page

Jacuzzi Huren Rotterdam/ Bubbelbad Huren Rotterdam

Prijzen
Klein (2-4 personen)
Medium (4-6 personen)
Groot (6-8 personen)
Eerste dag prijs
199€
209€
219€
Vanaf de tweede dag
10€ per dag
20€ per dag
30€ per dag
Schoonmaaken
Gratis
Gratis
Gratis
Levering en ophalen
Gratis
Gratis
Gratis
 • Zijn schoonmaak, bezorging en ophaling inbegrepen in de prijs?
  Ja, schoonmaak, bezorging en ophaling zijn allemaal inbegrepen in de prijs. Je hoeft je geen zorgen te maken over het opruimen na je ontspanningsavontuur, en we zorgen voor een soepele levering en ophaling van de Jacuzzi.
 • Welke maten Jacuzzi's bieden jullie aan?
  Bij Jacuzzin hebben we Jacuzzi's in drie verschillende maten: 'Klein' voor 2-4 personen, 'Middel' voor 4-6 personen en 'Groot' voor 6-8 personen.
 • Hoe werkt het retourneren?
  Retourneren is eenvoudig met onze at-home pick-up service. We halen de Jacuzzi bij je op, zodat je je nergens zorgen over hoeft te maken.
 • Waar leveren jullie?
  Wij leveren door heel Nederland, zodat iedereen van onze Jacuzzi's kan genieten.
 • Hoe zit het met energie-efficiëntie?
  Onze Jacuzzi's zijn beoordeeld met een A+ op het gebied van energie-efficiëntie, wat betekent dat je kunt ontspannen zonder je zorgen te maken over hoge energiekosten.
 • Tot welke temperatuur kan het water worden verwarmd?
  Je kunt het water in onze Jacuzzi's verwarmen tot een aangename 40 graden Celsius.
 • Hoe lang duurt het om de Jacuzzi op te zetten?
  Onze Jacuzzi's kunnen in slechts 10 minuten worden opgeblazen met behulp van de ingebouwde motor.
 • Hoeveel jets hebben jullie in de Jacuzzi's?
  Onze Jacuzzi's zijn uitgerust met meer dan 140 krachtige jets voor de ultieme ontspanning.
Jacuzzin!

Zin in een onvergetelijke jacuzzi-ervaring in Rotterdam? Welkom bij Jacuzzin, dé specialist in het verhuren van luxe jacuzzi's in de regio. Bij Jacuzzin begrijpen we de kunst van totale ontspanning en daarom bieden we een diverse selectie hoogwaardige jacuzzi's die perfect passen bij elke gelegenheid in Rotterdam.
Ontdek de weelde van onze jacuzzi's, verkrijgbaar in drie verschillende formaten: klein voor intieme momenten, middelgroot voor gezellig samenzijn en groot voor levendige feesten. Of je nu een romantisch uitje plant of een bruisend bubbelbadfeest met vrienden en familie, bij Jacuzzin vind je de ideale jacuzzi voor jouw wensen.
Wat maakt Jacuzzin echt bijzonder? Onze jacuzzi's combineren elegant design met ultiem comfort en een indrukwekkende A+ energie-efficiëntiebeoordeling. Met meer dan 140 kleine jets beloven we een ongeëvenaarde jacuzzibelevenis. Stel de watertemperatuur eenvoudig in op een zalige 40 graden, waardoor jouw jacuzzi de ideale plek wordt voor ontspanning en vermaak.
Bij Jacuzzin staat gemak voorop. Het schoonmaken en verzenden van de jacuzzi is inbegrepen in de prijs, en we bezorgen door heel Rotterdam. Het huren van een jacuzzi is een zorgeloze ervaring, met gratis thuisbezorging meestal een dag voor jouw reservering en ophalen meestal de dag na het einde van jouw boeking.
Om jouw ervaring te verrijken, bieden we ook essentiële extra's, zoals een waterpijp en adapter om de jacuzzi te vullen, brominetabletten en een dispenser voor langere boekingen om het water fris te houden, evenals betoverende LED-verlichting om 's avonds een magische sfeer te creëren.
Ervaar het ultieme bubbelbadplezier in Rotterdam met Jacuzzin. Huur vandaag nog jouw jacuzzi en trakteer jezelf op weelde en ontspanning. 'Jacuzzi huren Rotterdam' en 'Bubbelbad huren Rotterdam' was nog nooit zo eenvoudig en luxe!

Jacuzzin Locaties
bottom of page