top of page

Jacuzzi Huren Haarlem/ Bubbelbad Huren Haarlem

Prijzen
Klein (2-4 personen)
Medium (4-6 personen)
Groot (6-8 personen)
Eerste dag prijs
199€
209€
219€
Vanaf de tweede dag
10€ per dag
20€ per dag
30€ per dag
Schoonmaaken
Gratis
Gratis
Gratis
Levering en ophalen
Gratis
Gratis
Gratis
  • Zijn schoonmaak, bezorging en ophaling inbegrepen in de prijs?
    Ja, schoonmaak, bezorging en ophaling zijn allemaal inbegrepen in de prijs. Je hoeft je geen zorgen te maken over het opruimen na je ontspanningsavontuur, en we zorgen voor een soepele levering en ophaling van de Jacuzzi.
  • Welke maten Jacuzzi's bieden jullie aan?
    Bij Jacuzzin hebben we Jacuzzi's in drie verschillende maten: 'Klein' voor 2-4 personen, 'Middel' voor 4-6 personen en 'Groot' voor 6-8 personen.
  • Hoe werkt het retourneren?
    Retourneren is eenvoudig met onze at-home pick-up service. We halen de Jacuzzi bij je op, zodat je je nergens zorgen over hoeft te maken.
  • Waar leveren jullie?
    Wij leveren door heel Nederland, zodat iedereen van onze Jacuzzi's kan genieten.
  • Hoe zit het met energie-efficiëntie?
    Onze Jacuzzi's zijn beoordeeld met een A+ op het gebied van energie-efficiëntie, wat betekent dat je kunt ontspannen zonder je zorgen te maken over hoge energiekosten.
  • Tot welke temperatuur kan het water worden verwarmd?
    Je kunt het water in onze Jacuzzi's verwarmen tot een aangename 40 graden Celsius.
  • Hoe lang duurt het om de Jacuzzi op te zetten?
    Onze Jacuzzi's kunnen in slechts 10 minuten worden opgeblazen met behulp van de ingebouwde motor.
  • Hoeveel jets hebben jullie in de Jacuzzi's?
    Onze Jacuzzi's zijn uitgerust met meer dan 140 krachtige jets voor de ultieme ontspanning.
Jacuzzin!

Welkom bij Jacuzzin - dé bestemming voor het huren van luxe jacuzzi's in Haarlem! Bij Jacuzzin begrijpen we de kunst van ontspanning, en daarom bieden we een breed scala aan jacuzzi's van hoge kwaliteit voor elk gelegenheid. Of je nu een rustige dag voor twee plant of een spetterend bubbelbadfeest met vrienden en familie, wij hebben de perfecte jacuzzi voor jou.
Onze jacuzzi's zijn beschikbaar in drie verschillende groottes - klein voor 2-4 personen, middelgroot voor 4-6 personen en groot voor 6-8 personen. Met meer dan 140 kleine jets zorgen we ervoor dat jouw bubbelbadervaring ongeëvenaard is. Het schoonmaken en verzenden van de jacuzzi is inbegrepen in de prijs, en we leveren door heel Haarlem.
Wat maakt Jacuzzin uniek? Onze jacuzzi's zijn niet alleen stijlvol en comfortabel, maar ook energiezuinig met een A+ beoordeling. Je kunt de temperatuur van het water gemakkelijk instellen op een aangename 40 graden, waardoor het de ideale plek is voor zowel ontspanning als vermaak.
Het huren van een jacuzzi bij Jacuzzin is eenvoudig en zorgeloos. Onze jacuzzi's worden geleverd met een ingebouwde motor, waardoor het vullen slechts 10 minuten duurt. We voorzien ook in essentiële toevoegingen, zoals een waterpijp en adapter om de jacuzzi te vullen, brominetabletten en een dispenser voor langere boekingen om het water schoon te houden, en LED-verlichting om het water 's nachts te laten schitteren.
Bij Jacuzzin hechten we waarde aan jouw gemak. Daarom bieden we gratis thuisbezorging, meestal een dag voor de start van jouw reservering. Het ophalen is net zo eenvoudig en gebeurt meestal de dag na het einde van jouw boeking. Geen gedoe met borg - we geloven in een soepele en plezierige ervaring voor onze klanten.
Ontdek het ultieme bubbelbadplezier in Haarlem met Jacuzzin. Huur vandaag nog jouw jacuzzi en trakteer jezelf op een onvergetelijke ontspanning. 'Jacuzzi huren Haarlem' en 'Bubbelbad huren Haarlem' was nog nooit zo eenvoudig!

Jacuzzin Locaties
bottom of page